TAVERTET

TAVERTET

EL NOSTRE POBLE!

El terme municipal de Tavertet està situat a una altitud de 869 metres sobre el nivell mitjà del mar, pertany a la comarca d'Osona, subcomarca del Collsacabra i té una extensió de 32,17 Km².

El nucli urbà i una part del terme està encimbellat sobre una formació rocosa de materials terciaris eocènics sedimentaris que formen una plataforma tabular elevada amb cingleres de verticalitat superior als 200 m.

La situació geogràfica, l'orografia accidentada, la profusió de panoràmiques, cingles, balmes, coves i paisatges colpidors, fan de Tavertet un indret de bellesa incalculable i natura molt agraïda que ofereix boscos d'alzina, roure, faig, pi i altres espècies d'arbres i arbusts.

La contemplació de tantes singularitats és un veritable plaer.

  • Podeu veure uns vídeos de Tavertet i el seu entorn si seguiu aquest enllaç.

  • Si voleu més informació del poble i del seu entorn podeu consultar la web de l'Associació d'Amics de Tavertet.

  • Per veure els serveis de restauració, allotjament, botiga i zona d'acampada de què disposa Tavertet seguiu aquest enllaç.

Per arribar al poble cal seguir la carretera C-153 de Vic a Olot, desviant-se en el Km 16,3 cap a l'Esquirol, travessant aquest poble i continuant 13 Km per la BV-5207. Es troba a 30 Km de Vic, 40 d'Olot, 60 de Ripoll, 75 de Girona i 100 de Barcelona.