FESTA MAJOR 2017

FESTA MAJOR DE TAVERTET 2017

Aquest any la Festa Major de Tavertet ha tingut una especial importància per la Colla Gegantera, ja que un membre de la colla l'Estrella Sanglas ha estat escollida per fer el pregó de la Festa.
https://drive.google.com/file/d/0BzHXjvzDTCDxal9GM2RIa0txcjg/view?usp=sharing
(Feu clic sobre la imatge per accedir al vídeo del pregó)
Fidel al seu estil va fer un pregó amè i divertit, en el qual va fer un recorregut per l'estil de vida a Tavertet des dels anys 60 fins als nostres dies, compartint els seus records d'infantesa, recordant com es vivia en el passat, com eren les Festes Majors i el dia a dia del poble, ens va transmetre a tots el seu immens amor per Tavertet i ens va encoratjar a seguir conservant-lo i estimant-lo tant com ella ho fa.
Gràcies Estrella pel teu immens amor a Tavertet, a la Colla Gegantera i per poder compartir amb tu la teva amistat.
https://photos.app.goo.gl/nVFJN0IgoWzptUSv2
(Feu clic sobre la imatge per accedir a imatges de la cercavila)
El diumenge al matí, acompanyats de la cobla Genisenca vàrem realitzar la tradicional cercavila amb els nostres gegants, els gegantons de la colla i els d'Osona Gegantera, com sempre la cercavila va ser molt participada i amb força canalla que van anar fent torns per portar els gegantons. 
Al migdia tota la colla vàrem dinar junts, fent una bona sobretaula i posant així punt final a una Festa Major on gent de la colla va participar en l'organització d'uns quants actes.