CINECLUB

CINE CLUB GEGANTERS DE TAVERTET
CINEMA CATALÀ A TAVERTET
CICLE GAUDÍ

Avui 22 de maig i després d'una llarga espera, l'Ajuntament de Tavertet i el Cineclub Geganters de Tavertet han signat amb l'Acadèmia del Cinema Català el conveni d'adhesió al Projecte de Circuit Estable de Cinema Català "CICLE GAUDÍ".
Això representa que a partir del mes de setembre al poble de Tavertet disposarem cada mes d'un títol recent i reconegut del cinema català.
Des d'aquí volem agrair a tota la gent que ens ha ajudat a fer-ho possible, molt especialment a:
  • Isona Passola Presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català.
  • L'equip de l'Acadèmia amb la Laia Aubia i l'Anna Molins al capdavant.
  • Ajuntament de Tavertet : Lourdes Rovira, Albert Prado, Pere Pajarols, Joan Verdaguer.
Lourdes Rovira Alcaldessa de Tavertet i Joan Vilella
President del Cineclub en el moment de la signatura


A tots ells MOLTES GRÀCIES!!!
Volem que aquest projecte sigui extensió a totes les poblacions del Collsacabra, seguirem treballant per intentar que el cinema català tingui la màxima difusió a tot el territori.


Programació:

Amb la projecció de la PIEL QUEMADA tanquem el cicle Hivern-Primavera 2019 en què hem projectat 4 títols de la FILMO XARXA

El dia 27 de juliol començarà la 3a Mostra de Cinema Català a Tavertet, pròximament publicarem els títols i les dates de projecció.

Propera projecció:

20 de juny a les 20.00 a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Tavertet

Projecció de: LA PIEL QUEMADA


Argument:

A la Costa Brava conviuen els turistes i els obrers immigrats que construeixen hotels. Tant els uns com els altres tenen la pell cremada.

A través del contrast entre uns obrers de la construcció i els turistes que venien a la Costa Brava a mitjan anys seixanta, Josep Maria Forn va establir una interessant relació entre l’emigració i el turisme als anys del boom econòmic.

“La cinta seguia la tendència de Bardem o Nieves Conde i intentava apropar la realitat social espanyola al seu públic per la via dels cànons neorealistes. No es pot oblidar la perspectiva catalana del film, que confirma l’honradesa de Forn en plantejar un tema ja llavors tan difícil com era el de la immigració sense renunciar al punt de vista nacional del realitzador” (Esteve Riambau).

Fitxa tècnica

Direcció: Josep Maria Forn

Guió: Josep Maria Forn

Interpretació: Antonio Iranzo, Marta May, Silvia Solar, Ángel Lombarte, Luis Valero, Carlos Otero

Producció: Catalunya

Any: 1967

Idioma original: castellà

Versió: VE

Durada: 105'

Entrada: La voluntat (Mínim 1 €)


Noticies del Cineclub:


El dissabte 8 de juny vam celebrar el DIA DE L'ASSOCIACIONISME CULTURAL CATALÀ en col·laboració amb l'associació Amics de Tavertet. 

Va consistir en una jornada de portes obertes amb diferents activitats i la projecció de la pel·lícula d'animació per tots els públics: COCO, varen assistir 22 persones entre infants i adults.
Seguiu aquest enllaç per baixar el cartell.

Baixeu el Full de Sala de pel·lícula COCO


El Cineclub GEGANTERS DE TAVERTET ha signat el document d'adhesió a la FILMOXARXA, esperem que això ens asseguri tenir durant tot l'any, cinema d'alta qualitat al Collsacabra.


El nostre projecte:

Amb la col·laboració de: