2016.08.28 Cercavila de la Festa Major de Tavertet

CERCAVILA DE LA FESTA MAJOR DE TAVERTET 2016

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/actualitat-de-la-colla/2016-08-28-cercavila-de-festa-major/IMG-20160828-WA0002.jpg

El diumenge 28 d'agost acompanyats de la cobla Genisenca hem fet la tradicional cercavila de la Festa Major pels carrers del nucli antic del poble de Tavertet, amb molta participació de veïns i veïnes, d'estiuejants i de gent que aquest dia estava de visita per Tavertet.

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/actualitat-de-la-colla/2016-08-28-cercavila-de-festa-major/IMG-20160828-WA0001.jpg

Estem molt contents i agraïts per l'ajuda que hem rebut de tothom per poder realitzar aquesta tradicional cercavila, especialment al Xevi Blancafort, al seu fill Pol i a l'Enric Baldà, que han pujat expressament a Tavertet per ajudar-nos a portar els gegants, ja que per raons de feina i de malalties la colla en aquests moments està mancada de portadors i teníem seriosos dubtes de si podríem treure totes les figures.
Des d'aquí volem enviar records al Jonny un eixerit nen anglès que ens ha ajudat a portar el gegantó Joanet Serrallonga, esperem que sempre recordi aquests dies passats al Collsacabra.