ELS NOSTRES PROJECTES

ELS NOSTRES PROJECTES

Esbós del gegantó Joan de Serrallonga

ELS NOSTRES PROJECTES ACTUALS

Seguim treballant per potenciar les activitats culturals al nostre poble, es per això que amb el suport de l'Ajuntament l'any 2017 vam començar una nova activitat:

Amb el propòsit de fer arribar al Cinema Català al nostre poble i per extensió a tot el Collsacabra.

Pots trobar més informació si segueixes aquest enllaç.

Ara ens toca mantenir-lo i potenciar-lo.

ELS PROJECTES JA REALITZATS

Estem convençuts de la importància que té preservar les nostres tradicions i transmetre-les a les noves generacions.

Això ho fem treballant i divulgant sempre que podem el fet geganter als infants.

Aquest va ser uns dels motius que ja fa un temps ens va portar a organitzar el taller de capgrossos amb els nens del poble.

L'any 2013 vàrem incorporar una nova figura, un gegantó en Joan de Serrallonga que el poden portar els infants i així assistir a les sortides de la colla tenint un paper protagonista.

LES NOSTRES IL·LUSIONS

Busquem gent que vulgui integrar-se a la colla, si vols incorporar-te a la colla com a portador de gegants o com a acompanyant o com ... el que vulguis, que sempre seràs ben rebut, la nostra colla com la majoria de colles del nostre país necessita gent jove amb ganes de mantenir vives la cultura popular i les nostres tradicions, una d'elles sense la que no s'entendrien les cercaviles de Festa Major ni moltes de les nostres Festes Populars són els Gegants.

Per poder pertànyer a la colla només et demanem que sempre que et sigui possible assisteixis a les sortides que fem durant l'any (unes sis).

Si volem mantenir la Trobada Gegantera de Tavertet, aquestes sortides són imprescindibles, ja que totes les colles funcionen per intercanvi, vosaltres veniu a la nostra festa i nosaltres anem a la seva, sense aquestes sortides no podríem tenir trobada gegantera a Tavertet.