XIV TROBADA GEGANTERA A TAVERTET

XIV TROBADA GEGANTERA A TAVERTET
Com cada any el tercer dissabte de juliol la Colla gegantera de Tavertet organitza una trobada amb colles geganteres d'arreu del país. (Feu clic per baixar el programa)
https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiv-trobada-gegantera-a-tavertet/Cartell%202019-colles%20r2.jpg

Aquest any el dissabte 20 de juliol hem celebrat la XIV Trobada Gegantera a Tavertet, des d'ara ja comencem a preparar la trobada de l'any vinent, que serà la XV, si Déu vol, farem festa grossa, no és gens fàcil organitzar cada any durant 15 anys seguits una trobada gegantera a un municipi tan petit com Tavertet.

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiv-trobada-gegantera-a-tavertet/WhatsApp%20Colla%20trobada%202019.jpg?attredirects=0
Alguns dels membres de la colla

Ens han acompanyat en aquesta celebració més de 131 geganters i grallers de les colles geganteres i gralleres de:
    • Balsareny
    • Centelles
    • Palau Solità i Plegamans
    • Sant Joan Despí
    • Sant Vicenç de Castellet
I força gent de Tavertet que ens va acompanyar durant tota la cercavila pels carrers del poble, on vàrem poder gaudir d'imatges espectaculars dels gegants amb les cingleres de Tavertet com a teló de fons.


Els gegants de la XIV Trobada

Acabada la cercavila es va fer entrega als caps de les colles participants del record de la trobada, va entregar els records el Sr. Joan Vilella cap de la Colla Gegantera de Tavertet acompanyat l'alcalde de Tavertet l'Excm. Sr. Albert Prado i la regidora de cultura Excma. Sra. Conchita Martín que van agrair a les colles participants la seva presència i als geganters de Tavertet el seu esforç per mantenir aquestes Trobades Geganteres. (Podeu llegir la Història dels Gegants seguint aquest enllaç)Aquest any també es va fer entrega d'un record de la trobada als Sr. i Sra. Erre Christian de Perpinyà que ja fa cinc anys consecutius que venen expressament a Tavertet per assistir a la Trobada Gegantera.


Els Srs. Christian recollint el record de la trobada

Després com cada any les colles participants en la trobada i la gent del poble que ho va desitjar van poder gaudir d'un sopar geganter a la plaça de davant l'ajuntament.

El menú del sopar va consistir en:
Acabat el sopar va seguir la gresca fins a les dues de la matinada amb el DJ Marc Mas.

5
http://www.favescomptades.com/
https://ca-es.facebook.com/pages/Celler-Estanc-Set-de-7/128023520685043
www.bonpreu.cat
PERE PAJAROLS CONSTRUCTOR
www.canbaumestavertet.com
www.lhorta.cat


Feu clic amb el ratolí a sobre les imatges per accedir a la informació del patrocinador.
A tots ells el nostre agraïment.

Seguim buscant patrocinadors que ens ajudin a suportar el cost econòmic de les properes trobades, si hi vols col·laborar, pots contactar amb nosaltres seguint aquest enllaç.