XIII TROBADA GEGANTERA A TAVERTET

XIII TROBADA GEGANTERA A TAVERTET
Com cada any el tercer dissabte de juliol la Colla gegantera de Tavertet organitza una trobada amb colles geganteres d'arreu del país. (Feu clic per baixar el programa)

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiii-trobada-gegantera-a-tavertet-1/WP_20180721_18_36_21_Pro.jpg?attredirects=0

Aquest any hem celebrat la XIII Trobada i el 20è aniversari dels gegants de Tavertet, en Joan de Balà i na Carme "La Pastora".
https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiii-trobada-gegantera-a-tavertet-1/DSC_0160.jpg?attredirects=0

Ens han acompanyat en aquesta celebració més de 120 geganters i grallers de les colles geganteres i gralleres de:
  • Parets.
  • Poble Nou (Manresa).
  • Cervelló.
  • L'Esquirol
  • Alella.
  • La Granada del Penedès.
I força gent de Tavertet que ens va acompanyar durant tota la cercavila pels carrers del poble, on vàrem poder gaudir d'imatges espectaculars dels gegants amb les cingleres de Tavertet com a teló de fons.

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiii-trobada-gegantera-a-tavertet-1/DSC_9763.jpg?attredirects=0


Acabada la cercavila i abans d'entregar als caps de les colles participants del record de la trobada, vàrem voler posar cara als constructors dels gegants i agrair-los que fa 20 anys amb el seu esforç feren possible que Tavertet tingues gegants.
A tots ells en Joan Vilella cap de la colla gegantera de Tavertet els hi va fer entrega d'un record de la celebració.

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/xiii-trobada-gegantera-a-tavertet-1/DSC_0193.jpg?attredirects=0

Durant l'entrega dels records en va acompanyar el 1r Tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tavertet que va agrair a les colles participants la seva presència i als geganters de Tavertet el seu esforç per mantenir aquestes trobades geganteres. (Podeu llegir la Història dels Gegants seguint aquest enllaç)


Desprès com cada any les colles participants a la trobada varen poder compartir el sopar geganter amb la gent del poble que ens va acompanyar durant tota la trobada.

El menú del sopar va consistir en:
Acabat el sopar va seguir la gresca fins a les dues de la matinada amb el DJ Marc Mas.

Pots veure imatges de la Trobada seguint aquest enllaç

HAN PATROCINAT LA TROBADA:

5
http://www.favescomptades.com/
https://ca-es.facebook.com/pages/Celler-Estanc-Set-de-7/128023520685043
www.bonpreu.cat
PERE PAJAROLS CONSTRUCTOR


Feu clic amb el ratolí a sobre les imatges per accedir a la informació del patrocinador.
A tots ells el nostre agraïment.

Seguim buscant patrocinadors que ens ajudin a suportar el cost econòmic de les properes trobades, si hi vols col·laborar, pots contactar amb nosaltres seguint aquest enllaç.