TROBADA GEGANTERA A TAVERTET ANY 2013

https://docs.google.com/file/d/0BzHXjvzDTCDxbWRaeGZoeHl1X00/edit?usp=sharing

La pluja ens va gastar una mala passada, vàrem tenir que fer el sopar als baixos de l'Ajuntament.
Això pro no va deslluir la trobada, amb l'entrega als infants de la colla del nou gegantó en Joan de Serrallonga, construït per Creacions Tallaferro, ni del cercavila ni la posterior benedicció del gegantó.

Volem agrair a les colles geganteres i gralleres que van participar a la trobada:

  • Dosrius
  • Moià
  • S. Joan de les Abadesses
  • Vallgorguina
  • Vilassar de Dalt
  • Grallers de Parets del Vallès
https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/trovada-2013/IMG_1715.JPG?attredirects=0

La paciència i l'ajuda que ens vareu prestar en el moment de desmuntar i traslladar des de la plaça Major als baixos de l’Ajuntament tot el que estava preparat per fer el sopar per culpa de l'amenaça de pluja; vàrem batre un record 175 persones enquibides en una sala que com a màxim s'utilitza per 110 (quanta paciència que vareu tenir). Aquesta es la raó per la que ens vàrem resistir a tirar endavant el pla B fins que ja no va quedar cap dubta de que si sopàvem a la plaça ens mullaríem.

Tavertet es un poble massa petit, hi no disposa de cap instal·lació que ofereixi una alternativa raonablement còmoda a aquestes situacions, però això no ens farà renunciar a la nostra trobada i volem un cop a l'any seguir acollint a les colles que hi vulgueu participar, aquest any de totes maneres ha estat el primer any en que la pluja ens ha impedit sopar a la plaça tal com estava previst, per sort ens va respectar el cercavila i la benedicció del nou gegantó.

https://sites.google.com/a/gegantersdetavertet.org/principal/trovada-2013/IMG_1937.JPG?attredirects=0


GRÀCIES. GRÀCIES PERÒ QUE MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRE PACIÈNCIA I COL·LABORACIÓ. Esperem que malgrat tot gaudíssiu de la trobada i dels paratges que envolten Tavertet.


El cercavila i la posterior benedicció del gegantó en Joan de Serrallonga va ser un èxit on a mes de les colles participants a la trobada vàrem comptar amb una nodrida presència de gent del poble.

El gegantó va estar apadrinat en el moment del seu bateig per na Margarida i l' Eduard els gegantons de Osona Gegantera, la cerimònia va anar a càrrec del vicari de la parròquia Msn. Ricard Làzaro.
Com a mestre de cerimònies vam contar amb la inestimable ajuda del Xevier Blancafort Díaz.


Vídeo del primer ball del gegantó Joan de Serrallonga

Primer ball del Gegantó Joan de Serrallonga


Podeu veure i descarregar totes les imatges de la trobada seguint aquest enllaç