Inscripcions Reis 2021

L'AJUNTAMENT DE TAVERTET ORGANITZA LA
REBUDA DELS REIS MAGS D'ORIENT

Els Reis Mags arribaran a Tavertet el pròxim dia 5 de gener a les 18.00 h i els rebrem a L'HORT DEL RECTOR.

A causa de les normes que hem de seguir aquest any i de l'aforament de què disposem, hem prioritzat l'accés dels infants menors de deu anys amb un màxim de tres acompanyants, en cas que no s’omplís tot l'aforament s'obre la inscripció a grups familiars no acompanyants d’infants, tindran preferència en les inscripcions les famílies que resideixin a Tavertet aquests dies.

Per participar en aquesta rebuda cal inscriure's abans omplint un dels formularis que trobareu seguint els següents enllaços:
La vostra inscripció està fora de termini, de totes maneres i sense cap compromís per part de l'organització de poder atendre-la, podeu emplenar el formulari i us confirmarem el dia 4 si la podem acceptar.

Per raons organitzatives les inscripcions es tancaran a les 24.00 hores del dia 2 de gener o quan s’empleni l’aforament.

S'hauran de respectar obligatòriament totes les normes de prevenció enfront de la COVID-19 que estiguin vigents. (Ús de mascareta, higiene de mans amb gel hidroalcohòlic a l'entrada de l'espai, mantenir la distància de seguretat, quedar-se asseguts al vostre seient tota l'estona, evitar les aglomeracions tant a l'entrada com a la sortida de l'espai, seguir les indicacions dels responsables de l'acte......)

Si teniu algun problema amb la inscripció podeu enviar un mail a: gegants@gegantersdetavertet.org

La colla Gegantera de Tavertet col·labora en aquesta festa donant el suport telemàtic necessari per a les inscripcions.